Aktuella kurser

Vi anordnar följande kurser i samarbete med Studiefrämjandet och mån av tillgång på instruktörer (varierar från termin till termin):


Kurs Startdatum
Valpkurs-Lära för livet! 2019-09-08
Unghundskurs-Fulltecknad 2019-09-09
Vardagslydnad
Spårkurs nybörjare-endast reservplatser 2019-09-11
Spårkurs: fortsättning 2019-09-19
Brukslydnad
Rallylydnad: nybörjare
Rallylydnad fortsättning 2019-09-12
Tävlingskurs bruks 2019-08-27
Sökkurs
Agility: nybörjare
Agility: fortsättning
Agility: mot tävling -
Nosework grundkurs
Nosework fortsättning 2019-09-03
Aktiveringskurs: prova på

Välkomna

Du och din hund är hjärtligt välkomna att gå en kurs här på Lidingö BK och vi hoppas kunna tillgodose ditt behov av utbildning. Under kursen går vi igenom de olika momenten och övningarna som du sedan tränar på hemma i lugn och ro mellan kurstillfällena.

Tänk på att det kan vara svårt för din hund att kunna allting lika bra på kursen som hemma.  Hemma tränar ni i lugn och ro i van miljö, men på kursen är det mycket som stör din hunds koncentration, till exempel andra hundar och ovan miljö.

Vad behövs för att kunna gå på kurs?

För att gå någon av våra kurser behöver du vara medlem i Lidingö BK. Din anmälan behandlas så fort medlemsavgiften registrerats på vårt postgirokonto.

”Min” kurs finns inte…

Är det en kurs du skulle vilja gå, men som inte finns med i våra kursplaner, hör gärna av dig med en önskan om kurs – om vi vet att flera är intresserade, försöker vi organisera en kurs. Vi kommer dock inte svara på detta mail utan vi noterar att intresse finns.

Skicka in intresseanmälan