LBK arrangerar Lidingönosen

Lidingö Brukshundklubb arrangerar Lidingönosen – TEM-tävling utomhus NW1 18 april 2022. Tävlingen hålls på Lidingö BK, Furutorp, Lidingö. Anmälan görs på SNWKs webbplats. Observera att godkänt doftprov NW1 krävs för deltagande.

Sista anmälningsdag är 28 mars. Antal platser är 30, indelade i en för- och en eftermiddagsgrupp. Antagningen lottas slumpmässigt, medlemmar i Lidingö Brukshundklubb har förtur. Antagna tävlande får en inbjudan/bekräftelse med e-post kort efter att anmälan stängts, med praktisk information. Anmälningsavgift betalas inom 7 dagar efter att bekräftelsen kommit. Om betalning inte skett i tid går platsen till en reserv.

Intilliggande skjutbana finns 750 m bort, med mellanliggande skog. Sannolikt förekommer inga skott på tävlingsdagen, men det är inget vi kan garantera. Servering finns. Parkering finns ca 150 m från tävlingsområdet. Området är inte anpassat för personer med funktionsnedsättning.

PM och deltagarlista skickas med e-post senast 1 vecka innan tävlingen.

nosework@lidingobk.se