Öppet Hus på Lidingö Brukshundsklubb

Lidingö Brukshundskubb hälsar alla hundintresserade vänner varmt välkomna på öppet hus.
När? lördagen den 5 september mellan
kl 12-15

Var? klubbstugan på Elfviksvägen. Det spelar ingen roll om du är medlem eller ej.

Det blir en eftermiddag helt i hundens tecken med aktiviteter både för dig som redan har en hund eller för dig som kanske funderar på att skaffa hund.

Våra duktiga medlemmar finns där för dig som går i hundköpartankar men som kanske inte helt bestämt vilken typ av ras som skulle passa. Kom förbi och ställ alla de där frågorna ni går och funderar på för att veta vad som skulle passa just er

Det finns även aktivitet för dig som kanske precis skaffat din valp men som vill ha hjälp med hur du ska börja träna. Prova-på aktiviteter med valptips och trix utlovas.

Vi kommer att ha duktiga instruktörer på plats som hjälper dig att prova på både Rallylydnad och Nose work. Det spelar ingen roll om du är helt nybörjare eller kanske redan har provat.

Agility´s fartfyllda värld visar vi också upp. Detta sker mellan kl 12-13.

Under hela eftermiddagen står grillen på och hamburgare serveras till självkostnadspris.

Varmt välkomna önskar vi alla