Medlemsträning på klubben på onsdagkvällar…

Onsdagskvällarna är vikta för fri träning och alla medlemmar, nya som gamla är välkomna ut för att få träning, goda råd och kanske rentav en kopp kaffe som avslutning!

Onsdagskvällarna är vikta för fri träning och alla medlemmar, nya som gamla är välkomna ut!

Träningen kan se ut på många olika sätt, du kanske tränar lydnad, agility eller rallylydnad men lika gärna bestå av kontaktövningar, social träning eller miljöträning, du väljer förstås själv vad just du behöver träna.

Kanske går du kurs och har saker som ska tränas på till nästa kurstillfällen? En planvärd finns där om du behöver hjälp och för den gemensamma trevnaden tar vi med kaffe till appellplanen så länge vädret tillåter. Under den kalla årstiden avslutar vi med fika i stugan.

Kommenderingsträning

Första onsdagen i månaden (vår: april, maj, juni och höst: september, oktober, november) är det månadskommendering på klubben. Alla medlemmar har då möjlighet att bli tävlingskommenderade i fyra valfria lydnadsmoment. Därefter finns möjlighet till feedback. Dessutom sker gemensam platsliggning.

Kommenderingsträningen startar 19.00.

Ingen skotträning de onsdagar det är kommenderingsträning.

Anmäl till kommenderingsträningen här!

Skriv vilka lydnadsmoment du vill träna på samt i vilken klass ni tävlar/tränar.

Det är även möjligt att anmäla sig direkt på plats mellan 18.45-18.55 aktuell onsdag.

Skotträning

Vissa onsdagar är det skotträning på appellplanen mellan klockan 18.30 – 19.00. Dessa datum publiceras här i god tid före vi startar i vår. Anmälan sker sedan på plats mellan 18.15 – 18.30.

Alla som vill delta i träningen förväntas också medverka som skytt vid ett tillfälle. Anmäl dig som skytt antingen via mail till irene.ronge@gmail.se eller vid träningstillfället.