Medlemsförmåner i Lidingö BK

• Ta del av alla våra lokala arrangemang
    • kurser
    • tävlingar
    • klubbbmästerskap
    • föreläsningar
    • aktiviteter m.m.
  • Medlemstidning Pass På (fyra gånger om året).
  • Automatiskt medlemskap i Svenska Brukshundklubben (SBK)
  • SBKs medlemstidning Brukshunden (åtta gånger per år).
  • Rätt att delta i tävlingar, utställningar och andra officiella arrangemang anordnade av SBK eller av annan lokalförening inom SBK.

Bli medlem nu

Vi önskar att du betalar medlemsavgiften på en gång när du anmäler så vi kan registrera ditt medlemskap på en gång!

Aktuell medlemsavgift är 610 kr/år.

Två undantag

1. Om någon annan i familjen (bosatt på samma adress) redan är medlem betalar du istället 130 kr/år.
    OBS! Uppge familjemedlemmens namn i formuläret.
  2. Är du redan medlem i Svenska Brukshundklubben (SBK) – antingen i en annan lokalklubb eller en rasklubb som SBK har avelsansvar för, så blir din medlemsavgift i Lidingö BK 230 kr/år.
    OBS! Uppge den andra klubbens namn.

Betalning

Betala avgiften till Plusgiro 32 57 84-7 (Lidingö Brukshundklubb). Glöm inte att ange ditt namn på inbetalningen!

Ungdom 7 – 25 år

Alla mellan 7 – 25 år kan välja att bli medlem i Lidingö Hundungdom.

Frågor?

För frågor angående medlemskap, tappade medlemskort, inbetalningar och annat som rör just medlemskap, kontakta klubbens kassör.

Bli medlem nu