Lidingönosen 24/10

Starttid:9.30

Anmälningsavgift:450 sek

Antal ekipage:30 (lottas)

Tävlingen kommer att följa SNWK´s rekommendationer som tillämpas vid den tidpunkten.

Se info under SNWK.

Domare är Pernilla Rask och Siw Rydén

Tävlingsledare är Marina Eklund,

Kontaktperson Kerstin Järphammar, mail nosework@lidingobk.se, Mobil 070 731 91 50.

Vi använder SNWK´s anmälningssystem och tillämpar lottning bland de som anmäler sig. LBK’s medlemmar har företräde.

Anmälningsavgiften betalas in när du har fått mail att du blivit antagen, och den skall vara betald inom 7 dagar. Därefter går platsen vidare till en reserv.

Betala till plusgirokonto 325784-7, ange ditt namn och hundens reg. nr eller swisha till 123 131 62 56 och ange Lidingönosen och hundens reg. nr.

SNWK’s  hemsida kan du se om du är reserv och vilket nummer du har. Finns du inte med där, så har du blivit bortlottad.

Om hunden blir sjuk eller om du känner dig sjuk, även om det är lätta symptom, så ber vi dig stanna hemma och snarast meddela oss så får du pengarna tillbaka.

Området kan vara svårtillgängligt om du är rörelsehindrad. Vi ber att du kontaktar oss i så fall.

Löptikar får delta, men startar sist, och skall bära tikskydd på tävlingsområdet.

Alla hundar skall vara kopplade med max 2 m koppel på tävlingsområdet.

Tävlande skall visa vaccinationsintyg, doftprovsintyg,registreringsbevis eller tävlingslicens samt medlemsbevis.